Serveres fra klokken 11:00 til 16:00
FROKOST ANRETNING
Karrysild. rødspættefilet, roastbeef, frikadelle, hønsesalat og ost. Serveres med lyst og mørkt brød ved siden af, samt fedt og smør.
265 DKK
SMØRREBRØD
Serveres med to skiver rugbrød og smør.
KARRYSILD | Rødspættefilet med rejer | Rødspættefilet med remulade |
Hvide sild i en hjemmelavet karrydressing, serveres med kapers, syltede rødløg og et æg. | Rugmelspaneret rødspættefilet, serveres med urtemayo, kaviar, citron og dild. | Rugmelspaneret rødspættefilte, serveres med kaviar, citron og dild. |
125 DKK | 160 DKK | 145 DKK |
![]() |
![]() |
![]() |
Sol over bryghuset | Hønsesalat | Roastbeef |
Varmrøget laks, rørt med cremefraiche, Dijon og kapers, serveres med radiser, rodfrugtechips og en pasteuriseret æggeblomme ved siden af. | Hønsepluk rørt med mayo og hvide asparges, serveres med sprød bacon, syltede rødløg og ristede svampe. | Skiver af roastbeef serveres med remoulade, ristede løg, syltede rødløg, peberrod og agurkesalat. |
155 DKK | 125 DKK | 140 DKK |
![]() |
![]() |
![]() |
frikadeller | Æg og Rejer | |
Tre lune frikadeller, serveres med rødkål, remoulade og agurkesalat. | Serveres med urtemayo, kaviar, citron og dild. | |
125 DKK | 140 DKK | |
![]() |
![]() |
BURGERE
Frokost og aften, kan også bestilles ud af huset
OKSEBURGERE (200g bøf)
Vores Klassiske Burger | THE TERMINATOR | The Frenchman |
Tomat/agurke relish, urtemayo, chilimayo, cheddar og bacon. | Røget BBQ-mayo, friterede løgringe, karameliserede løg, cheddar og bacon. | Bearnaisemayo, sprød kartoffel, karameliserede løg, rødkitost og bacon. |
135 KR. | 145 KR. | 145 KR. |
![]() |
![]() |
![]() |
EKSTRA TIL DIN OKSEBURGER
DELUXE (400G BØF) | ROYAL (600G BØF) | |
Dobbelt op på bøf, ost og bacon. | Tredobbelt op på bøf. ost og bacon | |
+55 KR. | +85 KR. | |
![]() |
![]() |
![]() |
ANDRE BURGERE
Kyllinge burger | Falafel burger | |
Paneret kylling, tomat/agurke relish, urtemayo og chilimayo | Tomat/agurke relish, rodfrugte chips, urtemayo, chilimayo og cheddar. (Fås også som vegansk) | |
135 KR. | 135 KR. | |
![]() |
![]() |
Alle vores burgere serveres i en briochebolle og med syltede rødløg ved siden af.
SIDES
RUSTIKKE POMMES FRITES | Sweet potato fries | 6 stk. panerede løgringe |
45 KR.![]() |
55 KR.![]() |
35 KR.![]() |
6 STK. chili cheese tops med bacon | ||
35 KR.![]() |
DYPPELSE
Urtemayo | Chilimayo | BBQ-MAYO |
7 KR.![]() |
7 KR.![]() |
7 KR.![]() |
Bernaise-MAyo | Mayo | KEtchup |
7 KR.![]() |
7 KR.![]() |
7 KR.![]() |
Remoulade | ||
7 KR.![]() |
Aften
Vores aftenkoncept er simpelt, men hjemmelavet og lækkert. Vælg hvor mange retter I kunne tænke jer, og ja, så er det bare at læne sig tilbage og nyde det.
Priser
Hovedret 260 KR.
To retter 340 KR.
Tre retter 400 KR.
Forret eller dessert kan bestilles seperat til 95 kr.
Uge 20
Forret | hovedret | Dessert |
Rejecocktail lagt med danske asparges, hvidvinsdampede kæmperejer og tusind-ø-dressing.
|
Skiver af Hereford oksefilet sat på forårsgrønt, serveret med pommes rissoles, en sauce bordelaise og et hav af urter. |
Lag-på-lag æbledessert, med æble sorbet, sprødt og æblesauce. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uge 21
Forret | hovedret | Dessert |
Skiver af koldrøget laks toppet med syltet fennikel, sprøde radiser samt dildmayo.
|
Skiver af rosa kalvetykstegsfilet lagt med forårs grønt, lag-på-lag kartoffel samt skovsvampe sky |
Det Gamle Bryghus’ nøddekurv, fyldt med jordbær creme is, vanille creme is, hindbær sorbet samt friske bær. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uge 22
Forret | hovedret | Dessert |
Røget torsk toppet med asparges kompot, hertil dild mayonnaise og grøn olie |
Perlehønebryst bagt med urtesmør hertil sommergrønt, portvins sauce samt pommes rissollées |
Jordbær romanoff lagt med jordbærsorbet samt vanilje creme |
![]() |
![]() |
![]() |
Senere…
Er I mere end 10 personer og planlægger et besøg hvor menuen endnu ikke er sat? Kontakt os og hør mere om hvordan I, kan være med til at sætte menuen for den uge i kommer.
ØL
Spørg tjeneren om dagens udvalg.
Lille 30 cl. | Mellem 50 cl. | Stor 60 cl. |
50 KR. | 65 KR. | 75 KR. |
![]() |
![]() |
![]() |
Sampler 4 x 15 cl. | Flaske øl 33 cl. | |
100 KR. | 55 KR. | |
![]() |
![]() |
VAND
med eller uden brus
Lille Møn vand 33 cl. | Stor Møn vand 75 cl. | |
25 KR. | 45 KR. | |
![]() |
![]() |
SODAVAND
med eller uden brus
Pepsi, Pepsi Max, Miranda eller Faxe Kondi 25 cl. | ||
35 KR. | ||
![]() |
ØKO SAFTER
Hyldeblomst, solbær, æble jordbær, eller rabarber. 33 cl. | ||
40 KR. | ||
![]() |
VARME DRIKKE
AMERICANO | Espresso | Café Latte |
30 KR. | 25 KR. | 45 KR. |
![]() |
![]() |
![]() |
Cappuccino | Ekstra shot | Varm chokolade |
45 KR. | +10 KR. | 70 KR. |
![]() |
![]() |
![]() |
The fra Pukka – earl grey eller grøn the |
||
35 KR. | ||
![]() |
![]() |
Serveres fra klokken 11:00 til 16:00
Frokost anretning
Karrysild. rødspættefilet, roastbeef, frikadelle, hønsesalat og ost. Serveres med lyst og mørkt brød ved siden af, samt fedt og smør.
265 DKK
Smørrebrød
Serveres med to skiver rugbrød og smør.
Karrysild |
Hvide sild i en hjemmelavet karrydressing, serveres med kapers, syltede rødløg og et æg. |
125 DKK |
![]() |
Rødspættefilet med rejer |
Rugmelspaneret rødspættefilet, serveres med urtemayo, kaviar, citron og dild. |
160 DKK |
![]() |
RØDSPÆTTEFILET med remoulade |
Rugmelspaneret rødspættefilte, serveres med kaviar, citron og dild. |
145 DKK |
![]() |
Sol over bryghuset |
Varmrøget laks, rørt med cremefraiche, Dijon og kapers, serveres med radiser, rodfrugtechips og en pasteuriseret æggeblomme ved siden af. |
155 DKK |
![]() |
Hønsesalat |
Hønsepluk rørt med mayo og hvide asparges, serveres med sprød bacon, syltede rødløg og ristede svampe. |
125 DKK |
![]() |
Roastbeef |
Skiver af roastbeef serveres med remoulade, ristede løg, syltede rødløg, peberrod og agurkesalat. |
140 DKK |
![]() |
FRIKADELLER |
Tre lune frikadeller, serveres med rødkål, remoulade og agurkesalat. |
125 DKK |
![]() |
Æg og rejer |
Serveres med urtemayo, kaviar, citron og dild. |
140 DKK |
![]() |
Serveres hele dagen, også ud af huset
OKSEBURGERE (200g bøf)
VORES KLASSISKE BURGER |
Tomat/agurke relish, urtemayo, chilimayo, cheddar og bacon. |
135 DKK |
![]() |
THE TERMINATOR |
Røget BBQ-mayo, friterede løgringe, karameliserede løg, cheddar og bacon. |
145 DKK |
![]() |
THE FRENCHMAN |
Bearnaisemayo, sprød kartoffel, karameliserede løg, rødkitost og bacon. |
145 DKK |
![]() |
EKSTRA TIL DIN OKSEBURGER
DELUXE (400G BØF) |
+55 DKK |
![]() |
ROYAL (600G BØF) |
+85 DKK |
![]() |
ANDRE BURGERE
Kyllinge burger |
Paneret kylling, tomat/agurke relish, urtemayo og chilimayo |
135 DKK |
![]() |
FALAFEL BURGER |
Tomat/agurke relish, rodfrugte chips, urtemayo, chilimayo og cheddar. (Fås også som vegansk) |
135 DKK |
![]() |
Alle vores burgere serveres i en briochebolle og med syltede rødløg ved siden af.
SIDES
RUSTIKKE POMMES FRITES |
45 DKK |
![]() |
SWEET POTATO FRIES |
55 DKK |
![]() |
6 STK. PANEREDE LØGRINGE |
35 DKK |
![]() |
6 STK. chili cheese tops med bacon |
35 DKK |
![]() |
Dyppelse |
Urtemayo, Chilimayo, BBQ-mayo, Beranisemayo, Mayo, Katchup eller Remoulade |
7 DKK |
![]() |
Aften
Vores aftenkoncept er simpelt, men hjemmelavet og lækkert. Vælg hvor mange retter I kunne tænke jer, og ja, så er det bare at læne sig tilbage og nyde det.
Priser
Hovedret 260 KR.
To retter 340 KR.
Tre retter 400 KR.
Forret eller dessert kan bestilles seperat til 95 kr.
Uge 20
Forret
Rejecocktail lagt med danske asparges, hvidvinsdampede kæmperejer og tusind-ø-dressing. |
![]() |
Hovedret
Skiver af Hereford oksefilet sat på forårsgrønt, serveret med pommes rissoles, en sauce bordelaise og et hav af urter. |
![]() |
Dessert
Lag-på-lag æbledessert, med æble sorbet, sprødt og æblesauce. |
![]() |
Uge 21
Forret
Skiver af koldrøget laks toppet med syltet fennikel, sprøde radiser samt dildmayo. |
![]() |
Hovedret
Skiver af rosa kalvetykstegsfilet lagt med forårs grønt, lag-på-lag kartoffel samt skovsvampe sky |
![]() |
Dessert
Det Gamle Bryghus’ nøddekurv, fyldt med jordbær creme is, vanille creme is, hindbær sorbet samt friske bær. |
![]() |
Uge 22
Forret
Røget torsk toppet med asparges kompot, hertil dild mayonnaise og grøn olie |
![]() |
Hovedret
Perlehønebryst bagt med urtesmør hertil sommergrønt, portvins sauce samt pommes rissollées |
![]() |
Dessert
Jordbær romanoff lagt med jordbærsorbet samt vanilje creme |
![]() |
Senere…
Er I mere end 10 personer og planlægger et besøg hvor menuen endnu ikke er sat? Kontakt os og hør mere om hvordan I, kan være med til at sætte menuen for den uge i kommer.
ØL
Spørg tjeneren om dagens udvalg.
Lille 30 cl. |
50 kr. |
![]() |
Mellem 50 cl. |
65 kr. |
![]() |
Stor 60 cl. |
75 kr. |
![]() |
Sampler 4 x 10 cl. |
100 kr. |
![]() |
Flaske øl 33 cl. |
55 kr. |
![]() |
ØKO SAFTER
Hyldeblomst, solbær, æble, jordbær eller rabarber. 33 cl. |
40 DKK |
![]() |
VAND
med eller uden brus
Lille Møn vand 33 cl. |
25 kr. |
![]() |
Stor Møn vand 75 cl. |
45 kr. |
![]() |
SODAVAND
Pepsi, Pepsi Max, Miranda eller Faxe Kondi 25 cl. |
35 DKK |
![]() |
VARME DRIKKE
AMERICANO |
35 kr. |
![]() |
Espresso |
25 kr. |
![]() |
Café Latte |
45 kr. |
![]() |
Cappuccino |
45 kr. |
![]() |
Ekstra shot |
+10 kr. |
![]() |
Varm chokolade |
70 kr. |
![]() |
The fra Pukka |
35 kr. |
![]() |
Åbningstider
Mandag | 12.00 - 20.30 |
---|---|
Tirsdag | 12.00 - 20.30 |
Onsdag | 12.00 - 20.30 |
Torsdag | 12.00 - 20.30 |
Fredag | 12.00 - 20.30 |
Lørdag | 11.00 - 20.30 |
Søndag | 12.00 - 20.30 |
Dog er der lukket mellem 16.00 - 17.00
Åbningstider
Mandag | 12.00 - 20.30 |
---|---|
Tirsdag | 12.00 - 20.30 |
Onsdag | 12.00 - 20.30 |
Torsdag | 12.00 - 20.30 |
Fredag | 12.00 - 20.30 |
Lørdag | 11.00 - 20.30 |
Søndag | 12.00 - 20.30 |
Dog er der lukket mellem 16.00 - 17.00