top of page
Frokost

FROKOST

SMØRREBRØDENE

12.00              16.00
SOLBÆR SILDEN

Løgkompot - friterede kapers - hjemmerørt mayo - sennepsfrø

95 kr.

LAKSEMOUSSEN

Kapers - chips - radise - kaviar - dild

95 kr.

KARTOFLERNE

Løvstikkemayo - kapers - chips - radise

89 kr. (Vegansk)

FISKEFILETEN MED REMO

Citron - crudité - kaviar - dild

89 kr.

ROASTBEEFEN

Bearnaisemayo - ristede løg - syltede rødløg - peberrod

89 kr.

OSTEMADEN

Basquaise - radise - crudité

79 kr.

FISKEFILETEN MED REJER

Hjemmerørt mayo - citron - kaviar - dild

95 kr.

HØNSESALATEN

Svampe - bacon - syltede rødløg - asparges

89 kr.

PARISERBØFFEN 250g

Syltet rødbede - kapers - rå løg - peberrod - æggeblomme - pickles

189 kr.

FROKOST PLATTEN

Mindre anretninger af: Sild - fiskefilet - hønsesalat - roastbeef - ost

289 kr. pr. person (mindst to)

DE USPECIFICEREDE

Kokken vælger tre stykker smørrebrød

249 kr. pr. person (mindst to)

HELE DAGEN

12.00 - 16.00              17.00-20.00
Hele dagen

BURGERNE

Alle burgere er med brioche bolle, agurke relish, syltede rødløg, cheddar og fritter.

 BURGERNE

 TILFØJ

 SIDES

DEN ORIGINALE

Tomat - salat - DGB dressing

DEN MED KYLLING

Tomat - salat - DGB dressing

THE TERMINATOR

Barbecuemayo - løgringe - bløde løg

DEN FRANSKE

Bearnaisemayo - løgkompot - chips

BACON

10 kr.

EKSTRA OST

10 kr.

EKSTRA BØF

39 kr.

GLUTENFRI

15 kr.

FRITTER

49 kr.

LØGRINGE

39 kr.

179 kr.

AFTEN

17.00              20.00
Aften

MÅNEDENS MENU MARTS

FORRET

Jordskokke suppe - hvid fisk - basilikum - gulerod

99 kr.

HOVEDRET

Rosa skiver af oksefilet - franske ærter - urte kartoffelmos - rødbede - timian sauce

299 kr.

DESSERT

Citronfromage - hvid chokolade - blåbær - citron tuiles

99 kr.

ALLE TRE RETTER

Prisen gælder kun for menuen som den er. Vælges af hele bordet.

449 kr

MÅNEDENS MENU UDGÅR EFTER MARTS

FORRET

Udgår, ny menu fra 1. april

99 kr.

HOVEDRET

Udgår, ny menu fra 1. april

299 kr.

DESSERT

Udgår, ny menu fra 1. april

99 kr.

DET FASTE

 HOVEDRET

 FORRET

CARPACCIO

Parmesan - dressing - pinjekerner - frisé

119 kr.

ENTRECOTE / OKSEMØRBRAD

Lille salat - rødvinssauce

329 kr. / 389 kr.

SANDART

Basquaise - safransauce

289 kr.

PASTA ALFREDO

Oksekød - parmesan - svampe

199 kr.

TILKØB

Bearnaise
Små kartofler

+15 kr. pr. person.

CHOKOLADEKAGE

Vaniljeis - bær - sprødt

79 kr.

 DESSERT

Det Gamle Bryghus

Adresse

Søndersti 3

4780 Stegee

fødevarestyrelsen

ÅBNINGSTIDER

Lukket mellem 16.00 og 17.00

 

​Alle dage

12.00 - 20.00

Telefon

+45 30 74 04 00

Mail

mail@detgamlebryghus.dk

CVR

37459879

© 2024 Det Gamle Bryghus - Alle rettigheder forbeholdes.

bottom of page