top of page
MÅNEDENS MENU MARTS
FORRET
Jordskokke suppe - hvid fisk - basilikum - gulerod
99 kr.
HOVEDRET
Rosa skiver af oksefilet - franske ærter - urte kartoffelmos - rødbede - timian sauce
299 kr.
DESSERT
Citronfromage - hvid chokolade - blåbær - citron tuiles
99 kr.
ALLE TRE RETTER
Prisen gælder kun for menuen som den er. Vælges af hele bordet.
449 kr
MÅNEDENS MENU UDGÅR EFTER MARTS
FORRET
Udgår, ny menu fra 1. april
99 kr.
HOVEDRET
Udgår, ny menu fra 1. april
299 kr.
DESSERT
Udgår, ny menu fra 1. april
99 kr.
DET FASTE
HOVEDRET
FORRET
CARPACCIO
Parmesan - dressing - pinjekerner - frisé
119 kr.
ENTRECOTE / OKSEMØRBRAD
Lille salat - rødvinssauce
329 kr. / 389 kr.
SANDART
Basquaise - safransauce
289 kr.
PASTA ALFREDO
Oksekød - parmesan - svampe
199 kr.
TILKØB
Bearnaise
Små kartofler
+15 kr. pr. person.
CHOKOLADEKAGE
Vaniljeis - bær - sprødt
79 kr.
DESSERT
bottom of page