top of page
WEEKLY MENU
FORRET
Terrin af gris - øl syltede pærer - senneps vinaigrette - frisé
99 kr.
HOVEDRET
Grillet oksefilet - bagt hokkaido græskar - pommes rösti - løgpuré - sauce blanquette
299 kr.
DESSERT
Bagt æblekompot - havre crumble - æble is - solbær marengs
99 kr.
Three courses
429 kr
MÅNEDENS MENU NOVEMBER
FORRET
Blomkåls velouté - ising filet - grøn olie - syltede rødløg - crudité
99 kr.
HOVEDRET
Confiteret andebryst - glaseret rødkål - urte syltet agurk - pommes gratin - andesky med portvin
299 kr.
DESSERT
Hvid chokolademousse - kakaokiks - solbærsorbet - syltede tranebær
99 kr.
DET FASTE
FORRET
CARPACCIO
Parmesan - dressing - pinjekerner - frisé
119 kr.
ENTRECOTE
Lille salat - pommes anna - rødvinssauce
329 kr.
SANDART
Kartoffel - basquaise - safransauce
289 kr.
OKSEMØRBRAD
Lille salat - fritter - bearnaise
389 kr.
PASTA ALFREDO
Oksekød - parmesan - urter - svampe
199 kr.
HOVEDRET
CHOKOLADEKAGE
Vaniljeis - bær - sprødt
79 kr.
DESSERT
bottom of page