top of page
Frokost

DINNER

ALWAYS THERE

12.00              16.00
SOLBÆR SILDEN

Løgkompot - friterede kapers - hjemmerørt mayo - sennepsfrø

95 kr.

LAKSEMOUSSEN

Kapers - chips - radise - kaviar - dild

95 kr.

KARTOFLERNE

Løvstikkemayo - kapers - chips - radise

89 kr. (Vegansk)

FISKEFILETEN MED REMO

Citron - crudité - kaviar - dild

89 kr.

ROASTBEEFEN

Bearnaisemayo - ristede løg - syltede rødløg - peberrod

89 kr.

OSTEMADEN

Basquaise - radise - crudité

79 kr.

FISKEFILETEN MED REJER

Hjemmerørt mayo - citron - kaviar - dild

95 kr.

HØNSESALATEN

Svampe - bacon - syltede rødløg - asparges

89 kr.

PARISERBØFFEN 250g

Syltet rødbede - kapers - rå løg - peberrod - æggeblomme - pickles

189 kr.

FROKOST PLATTEN

Mindre anretninger af: Sild - fiskefilet - hønsesalat - roastbeef - ost

289 kr. pr. person (mindst to)

DE USPECIFICEREDE

Kokken vælger tre stykker smørrebrød

249 kr. pr. person (mindst to)

HELE DAGEN

12.00 - 16.00              17.00-20.00
Hele dagen

BURGERNE

Alle burgere er med brioche bolle, agurke relish, syltede rødløg, cheddar og fritter.

 BURGERNE

 TILFØJ

 SIDES

DEN ORIGINALE

Tomat - salat - DGB dressing

DEN MED KYLLING

Tomat - salat - DGB dressing

THE TERMINATOR

Barbecuemayo - løgringe - bløde løg

DEN FRANSKE

Bearnaisemayo - løgkompot - chips

BACON

10 kr.

EKSTRA OST

10 kr.

EKSTRA BØF

39 kr.

GLUTENFRI

15 kr.

FRITTER

49 kr.

LØGRINGE

39 kr.

179 kr.

AFTEN

17.00              20.00
Aften

WEEKLY MENU

FORRET

Blomkåls velouté - ising filet - grøn olie - syltede rødløg - crudité

99 kr.

HOVEDRET

Confiteret andebryst - glaseret rødkål - urte syltet agurk - pommes gratin - andesky med portvin

299 kr.

DESSERT

Hvid chokolademousse - kakaokiks - solbærsorbet - syltede tranebær

99 kr.

Three courses

429 kr

MÅNEDENS MENU DECEMBER

FORRET

Torsk - grøn olie - rødbede - beurre blanc

99 kr.

HOVEDRET

Kalvetyksteg - pommes anna - saute - marsala sauce - gulerods puré

299 kr.

DESSERT

Gateau Marcel - chantilly creme - bær - tuiles - solbær sorbet

99 kr.

DET FASTE

 FORRET

CARPACCIO

Parmesan - dressing - pinjekerner - frisé

119 kr.

ENTRECOTE

Lille salat - pommes anna - rødvinssauce

329 kr.

SANDART

Kartoffel - basquaise - safransauce

289 kr.

OKSEMØRBRAD

Lille salat - fritter - bearnaise

389 kr.

PASTA ALFREDO

Oksekød - parmesan - urter - svampe

199 kr.

 HOVEDRET

CHOKOLADEKAGE

Vaniljeis - bær - sprødt

79 kr.

 DESSERT

The Old Brewery

Address

Søndersti 3

4780 Stege

Banner_yellow_847x274.gif

OPENING HOURS

(First - last order)

Closed between 15.30 and 17.00

12.00 - 19.30

 

 

Every day

Evarto

Phone

+45 30 74 04 00

Mail

mail@detgamlebryghus.dk

CVR

37459879

© 2023 Det Gamle Bryghus - All rights reserved.

bottom of page