Historie

vores historie

Om Det Gamle Bryghus

Hos Det Gamle Bryghus kan udvalgt højt belagt smørrebrød nydes til frokost, som er anrettet med friske råvarer og nogle retter med vores øl fra Bryghuset Møn. Vi har også et bredt udvalg af aftenmenuer, som er nøje udvalgt af køkkenchefen.

Den skønne restaurant på Møn ligger i en lille tidslomme. Man bliver mødt med brosten under fødderne, en gammel hestevogn og ældre bygninger, som emmer af historie. Lokalerne er personlige og hyggelige omgivelser, med et altid smilende personale. Der er en overdækket terrasse, så alle måltider og drikkevarer kan nydes uden døre. Placeringen er tæt på havet, så der er mulighed for en spadseretur efter en skøn middag og have smagt på vores specialøl.

vores historie

Historien

Restaurant Det Gamle Bryghus startede før, det var en restaurant. Det begyndte nemlig med en øl fra Bryghuset Møn. Bryghuset bestemte sig for at fokusere på hvad de var gode til, og det samme gjorde restauranten. Her skulle en vigtig beslutning tages – hvem skulle overtage restauranten? Valget faldt Anders Staugaard, og dette var ikke en tilfældighed. Anders arbejde som køkkenchef gennem flere år. Der blev delt erfaring og professionel oplæring af nære kollegaer, så restauranten kom op at køre som den skulle. Derfor overtog han restauranten på Møn i 2016, og der har været glade og tilfredse kunder i restauranten lige siden.